FAQ

Meer uitleg over onze mondmasker.

Onze mondmasker zijn vervaardigd uit katoen & elastiek van goede kwaliteit! Ook worden deze allen voorzien van een Hepa-12 filter.

Zowel de filter als het masker kunnen gewassen worden en opnieuw gebruikt worden. Onze maskers kunnen zelfs gewassen worden op 65°C.

Alles wat je op de webshop ziet is onze reële stock. 

Was- en droogvoorschriften.

Wat de wasvoorschriften van onze kledingstukken betreft, raden we jullie aan te wassen op 30° en de kledij niet in de droogkast te stoppen. 

Wij stomen immers enkel onze stoffen en wassen deze nog niet voor.

Verzendkosten.

Verzendkosten bedragen bij ons €3,99. Indien je bestelt voor meer dan €75  dan is de verzending gratis.

Hoe vallen onze maten?

Onze maten vallen zoals de confectiematen.

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet juist is?

We streven ernaar om enkel correcte bestellingen te overhandigen, maar soms kan er iets klein mislopen.  We raden aan om ons dan onmiddellijk op de hoogte te brengen via het contactformulier. 

Je mag een snelle oplossing verwachten.


Hoe betalen?

Betalen kan veilig en online via ons onlinebetalingssysteem.

Kan ik ook bij FeRiTale terecht voor kledij op maat?

Indien je graag een kledingstuk op maat door ons laat maken en/of ontwerpen. Dan kan je ons steeds contacteren via het contactformulier en dan bekijken we samen wat we kunnen verwezenlijken binnen jouw wensen.

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet juist is?

We streven ernaar om enkel correcte bestellingen te overhandigen maar soms kan er iets klein mislopen. We raden aan om ons dan onmiddellijk op de hoogte te brengen via het contactformulier. Je mag een snelle oplossing verwachten.